• image

    Hívjon most!
    +36 1 609 0000

  • image

    Nyitva tartás
    H-P 9.00 - 17.00

SZOLGÁLTATÁSAINK

IMG_5240

Klíma diagnosztika

Műszeres méréssel megállapítjuk, miért nem működik a autójában a klíma berendezés. Hiba megállapítás után, javaslatot teszünk az elvégzendő javításokra, hogy újra élvezhesse autójában a hűvöset.

Autóklíma töltés

A nem, vagy gyengén működő klímarendszerek feltöltése gyár által meghatározott mennyiségre. A töltés során minden esetben teljesen lefejtjük a rendszerben lévő hűtőközeget. A vákumolás során a rendszerből eltávozó hűtőközeget és olajat a klímatöltő berendezés szétválasztja. Klímatöltés során a hiányzó olaj minden esetben pótlásra kerül.

Nyomáspróba

Üres rendszerben, bizonytalan előélet során, illetve hirtelen megszűnő hűtés esetén minden esetben száraz nitrogénes nyomáspróbát végzünk. Ezzel a módszerrel megelőzhető, hogy az ózonrétegre káros hűtőközeg a levegőbe kerüljön. Nitrogénes nyomáspróba során megállapítható az esetleges szivárgás. Sikeres nyomáspróba esetén feltöltjük a rendszert, sikertelen nyomáspróba esetén hiba feltárást végzünk, és javaslatot teszünk a javításra.

Pollenszűrő csere

Sok esetben a kötelező, illetve időszakos szervizelések esetén nem cserélnek az autóban pollenszűrőt. Ez a klíma rendszer esetében problémát okozhat, mivel az eltömődött, koszos pollenszűrő kevesebb mennyiségű levegőt képes átengedni, ezáltal csökken a gépjármű klímájának a hűtőteljesítménye. Koszos pollenszűrő esetén az autóban előfordulhat kellemetlen szag, ezért is célszerű legalább évente kicserélni a pollenszűrőt.

Ózonos klímatisztítás

A klíma tisztítást ózon generátorral végezzük. Ez egy általánosnál nagyobb teljesítményű gép, kimondottan a gyors, de hatékony működés miatt használjuk. Az autóban végzett ózonos klíma tisztítás, fertőtlenítő, gomba és baktérium ölő hatású. Elsősorban egyszerű használata miatt, valamint vegyszermentes mivolta miatt jelent kiváló megoldást.

IMG_5226